Yleinen

Terveiset Bradfordista osa 4

08.03.2013, pskemi

Perjantaina heti aamupalan jälkeen suunnattiin Riasan fysion kyydillä kohti Loughborough:n yliopistoa. Campuksella on oppilaita yli 16000 ja sitä pidetään yhtenä Englannin laadukkaimmista oppilaitoksista. Siellä pitää kotiaan upeissa puitteissa myös Premierliigan ja Niken sponsoroima akatemia alle 20-vuotialle futaajille. Hienot oli puitteet, sillä uuden stadionin lisäksi huipppukuntoisia harjoituskenttiä oli seitsemän. Todellinen jalkapalloilijan paratiisi siis. Tiedossa oli, että kova vastus on tulossa, kun saatiin kuulla, että Akatemia oli viime viikolla voittanut Arsenalin reservit 4-0. Matkaa tehtiin taas sen pari tuntia ja saavuttiin sumuiselle campukselle n. klo 1000.

Viikon rasituksen alkoivat jo näkyä joukkueessa, vaikka saatiinkin
Joey, Mikko ja Tommy hiukan toipilaina takaisin riveihin, niin Aleksin penikkatauti ja Felixin oksennustauti harvensi rivejä toisesta päästä. Tämän lisäksi leirin lainapelaajista oli kahdessa pelissä loistanut pakki Tyler Pasher oli lähtenyt kotimatkalle. Neljäs peli kuuden päivän sisällä aiheuttikin hieman huolta siitä, että vieläkö rahkeissa on varaa puristaa. Tämän päivän joukkueessa olivat vielä leiripelaajat, jotka eivät joukkueeseen enää tämän jälkeen kuulu. Iso kiitos avusta: Cyrys, Dylan, Colton ja Stephane.

Niinhän siinä kävi, että kova leiriohjelma näkyi kentällä, eikä vastustajan kovaan vauhtiin pystytty vastaamaan, vaan suurimman osan ajasta oltiin askeleen jäljessä. N. 20min kohdalla Nike akatemian hyökkääjä sai pallon maaliin hirmuisella laukauksella rankkualueen nurkalta pelattuaan flipperiä jonkun aikaan 16 alueen sisällä. Eka erä meni näissä lukemissa ja rehellisyden nimissä meillä ei ollut montakaan vaarallista tilannetta vastustajan maalilla. Tässä kohtaa nähtiin myös harmittava loukkaantuminen, kun PS:n parhaimmistoa kaikissa peleissä ollut Jukka Yrjänheikki joutui jättämään kentän polven vääntymisen vuoksi. N. 50 minuutin kohdalla Niken pojat lisäsivät lukemiksi 2-0. Kymmenisen minuuttia myöhemmin nähtiin taas loistava Christianin taidonnäyte, kun Roope Keskitalon antamasta sivurajasta ja Harri Kurkelan seinästä alkoi tilanne, joka johti siihen, että Eissele kiemurteli pitkin kuudentoista rajaa kohti rankkaripistettä ja laukaisi pallon vasurilla oikeaan alakulmaan. Tätä tilannetta elettiin taas kymmenen minuuttia, kunnes Niken mies pääsi ohittamaan Mikon vartioiman maalin etutolpalta muutamasta metristä kovalla laukauksella harhautettuaan vierailevan topparin tilanteesta, 3-1. Kotijoukkue jatkoi painostusta ja hyvää liikettä, jonka tuloksena 82 minuutilla 4-1 maali, joka syntyi kun Niken mies murtautui helpohkosti läpi laidasta puolustuksen keskustaan ja laukoi hienon maalin kuudeltatoista. Loppuajan meidän pojat taistelivat urheasti, mutta paria suht. vaaratonta laukausta lukuunottamatta lopputulos ei ollut enää uhattuna.

Kova peli ja epämiellyttävä lopputulos, mutta myös hyvin opettavainen kokemus joukkueelle. Vielä on paljon työtä edessä. Leiri on kuitenkin osoittanut, että kunhan saamme taas koko joukkueen kasaan meillä tulee olemaan hyvä kesä edessä.

Nyt ollaankin kohta taas hotlalla ja pojat tuskin malttavat odottaa rentouttavaa jääkylpyä. 🙂

Huomenaamulla taas kevyet pallotreenit ja sitten iltapäivällä Bradford City Fc – Aldershot. Sunnuntainakin treenataan aamupäivällä ja iltapäivällä todellinen helmi, loppuunmyyty Manchester United – Chelsea Old Traffordilla! Maanantai iltapäivällä odottaakin jo kotimatka, joskin yhdet treenit ehditään vielä maanantaina vetää.

Kuvia sitten kun päästään kotiin…Katotaan ny, että koska päästään, kun tälle alueelle on luvattu Englantilaisittain kovia lumisateita ja tämä maa pysähtyy jo muutamasta lumisentistä.

Bradford kuittaa

Antti


Yksi vastaus

  1. David sanoo:

    Hello! I would like to say a few words to Tommy. You have an excellent player in your team! You may be a little bit suprissed, but this excellent player, who I am talking about, is Jari ”Ozmosis” Åhman. Jari’s touch with ball is like poetry. He’s eye with the game is like Mona Lisa’s smile, you just love it! If I understod right, players age is no problem in your team. Okey, Jari is 41 years old, but if you are just patience with Jari and with his training, you will have maybe in june a dominant player in the midfield. With Jari PS Kemi will be one of the biggest teams in ”Ykkönen”. Just trust me Tommy. May the Force be with You, always. -David-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *