Yleinen

Terveisiä Bradfordista osa 2

07.03.2013, pskemi

Iltaa taas, hiukkasen jo blogistiakin ramasee, mutta pitäähän Suomeen saada rapoa, siitä miten päivä Yorkshire nummilla on kulunut.(niinhän siinä lopulta kävi, että uni tuli todella aikaisin ja nyt heräsin sitten puoli neljältä tätä kirjoittelemaan:-))

Tänään päivä alkoi herätyksellä klo 0730, jonka jälkeen pojat ottivat virkistävän vesijuoksusession ennen aamupalaa. Cedar Court hotellin tarjoilujen jälkeen Riasan bussit tulivat hakemaan aamuiseen treeniin klo 1000 Bradford Cityn harjoitusalueella. (Pahoittelut, että blogi ei vielä sisällä kuvia, mutta teknisesti se ei ole ollut mahdollista, kun mulla on läppärin asemesta, vaan tää Ipad ja ainakaan minä en saa tallennettua kuvia Lumiasta tähän, jotta voisin liittää sitten blogiin. Huomenna suunnittelen ottavani kuvia pelistä ja matkasta sinne suoraan tällä aparaatilla, niin silloin kuvien lisääminen Keele yliopiston pelireissulta pitäisi paremmin onnistua.)

Bradfordin uuden karhealla ja samettisella 4G tekonurmella pidettiin mukava ja erittäin hyödyllinen treenisessio johon osallistui koko leirivahvuus 23 pelaajaa, pois lukien huono-onninen Mikko Vilmunen, joka oli edelleen vuoteenomana hotellissa. Joey Spivack oli myös kentän laidalla, toipumassa omasta köhästään. Harjoituksessa joka sisälsi juoksua suht paljon pelattiin lopuksi myös koko kentän peliä, jossa päästiin hieromaan Tommyn peliajatusta oikein kunnolla.

Hotellilla odottikin taas ruokailun jälkeen taas pelaajien uusi suosikki, eli jääkylpy ja sen jälkeen pienen tauon jälkeen reippailtiin kuntosalilla ja nautittiin kylpylän rentouttavista kylvyistä. Uskokaa tai älkää, niin täältä löytyy melkein oikea saunakin. 😉 Kolmas leiripäivä oli takana ja pojille jäi jopa hiukan aikaa käydä tutustumassa Bradfordiin ja Leedsiin. Christianin ja Joeyn toimiessa luonnollisestikin itseoikeutettuina oppaina.

Huominen päiväohjelma alkaa taas 0730 Christianin vetämällä jumpalla, jossa on tarkoitus herätellä jo kolme päivää kovassa treenissä olleita lihaksia. 0800 tulee taas Riasan bussi noutamaan ja 6 nuorinta poikaa, allekirjoittanut ja Jupe lähdemme Fc Riasan harjoitusalueelle Leedsin yliopistocampukselle harjoittelemaan ja seuraamaan nuorten treenejä. Leedsin campuksella on muuten opiskelijoita saman verran kuin Kemissä asukkaita, siinäpä mittakaavaa yliopiston koosta kerrakseen?

Palattuamme Leedsistä. 1130 hyppäämme taas Riasan autoihin koko konkkaronkka ja otamme suunnan 1.5 tunnin matkan päähän Keele Universityyn, jossa meillä on peli yliopiston joukkuetta vastaan. Harjoituspelit sopineen Mark Ellisin mukaan vastus kovenee viikonloppua kohden, joten odotettavissa lienee kova vastus ja kuulemma todella hienot puitteet.

Mielenkiintoista päivää odotellessa

Terveisiä Bradfordista

Antti


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *